Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA O četiri optužna prijedloga zbog tuče, teškom ozljeđivanju u prevrtanju traktora, krađi stabala…

Iz šume otuđena stabla
U razdoblju od 15. travnja do 9. svibnja 2022. u šumskom djelu u blizini mjesta Kusonje, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta i bukve u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U prevrtanju traktora teško ozlijeđen 72-godišnjak
U ponedjeljak 9. svibnja 2022. oko 9.45 sati u mjestu Donji Čaglić u Ulici Roberta Žilija u voćnjaku, 72-godišnjak je upravljao traktorom marke „Lamborghini Cross“, daruvarskih registarskih oznaka te je vožnjom unazad gdje je nagib došlo do pada vozača uslijed čega je preko njega prešao prednji lijevi kotač traktora. 72-godišnjak je teško ozlijeđen, a vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Narušavali javni red i mir
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da su se dana 23. travnja 2022. oko dva sata u Požegi u Ulici sv. Florijana verbalno i tjelesno sukobile četiri muške osobe starosti 18, 19, 20 i 41 godinu te je tom prilikom lakše ozlijeđen 19-godišnjak. Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Vrijeđao moralne osjećaje građana
U ponedjeljak 9. svibnja 2022. oko 19.15 sati u mjestu Biškupci, 62-godišnjak je vrijeđao moralne osjećaje građana zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Izvor: PU požeško-slavonska

 

Vezano
Vezano