Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA O krađi željeznog otpada, narušavanju javnog reda i mira te prometnoj nesreći s ozlijeđenom osobom

Nepoznati počinitelj provalio u odlagalište komunalnog otpada
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava

U razdoblju od 31. ožujka do 22. travnja 2022. u blizini mjesta Alilovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u odlagalište komunalnog otpada i otuđio željezni otpad.

Narušavali javni red i mir
Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog

U petak 22. travnja 2022. oko 20.45 sati u Pakracu u Ulici Petra Preradovića u ugostiteljskom objektu i ispred njega, 59-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,96 promila verbalno i tjelesno napao 45-godišnjakinju, a koja je bila pod utjecajem alkohola od 1,83 promila. Protiv 59-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 23. siječnja 2022. oko 0.40 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara u ugostiteljskom objektu, 38-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,66 promila vikao i galamio nakon čega ga je tjelesno napao 44-godišnjak i tom prilikom teško ozlijedio. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 50-godišnjak
Protiv 59-godišnjaka slijedi prekršajni nalog

U petak 22. travnja 2022. oko 21.30 sati u Lipiku na raskrižju ulica Staklanske i Matije Gupca, 59-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, zagrebačkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja, nepropisno je pretjecao te prednjom bočnom desnom stranom vozila udario u prednju lijevu bočnu stranu bicikla, a kojim je upravljao 50-godišnjak. U prometnoj nesreći 50-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok protiv 59-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano