Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA O neodgovornom držanju pasa, vožnji u pijanom stanju i prometnim nesrećama

Držali pse bez nadzora
Počiniteljima su uručeni prekršajni nalozi

U četvrtak 7. travnja 2022. oko 12 sati u Pakracu u Ulici Vinka Rehaka, 22-godišnjakinja je neodgovorno držala dva psa, koji su hodali po ulici i napali 26-godišnjakinju. Tom prilikom 26-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a  protiv 22-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U petak 8. travnja 2022. oko 10 sati u istoj ulici, 22-godišnjakinja i 52-godišnjak su ostavili pse bez nadzora na ulici  koji su tom prilikom ušli u dvorište i izgrizli psa u vlasništvu 46-godišnjakinje,  a nakon toga napali 65-godišnjaka koji je šetao ulicom. Protiv 22-godišnjakinje i 52-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola 2,12 promila
28-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U nedjelju 1. svibnja 2022. oko 2.30 sati u mjestu Mihaljevci, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,12 promila upravljao 28-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 28-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Dogodile su se tri prometne nesreće

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestima Venje i Zakorenje, a dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Kutjevu.

Vezano
Vezano