Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA O oštećenju osobnog automobila i jednoj prometnoj nesreći

U središtu pozornosti policijskog izvješća danas je neoprezna 18-godišnja vozačica.

Uslijed nepropisnog pretjecanja udarila u osobni automobil
18-godišnjakinji je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna
U subotu 8. siječnja 2022. oko 7.50 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, 18-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, nepropisno je pretjecala osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 20-godišnjakinja, prilikom čega je došlo do udara bočnog dijela „Opela“ u bočni dio „Volkswagena“. 18-godišnjakinji je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Tijekom protekla 24 sata dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Hrvatske policije iz Domovinskog rata.

Nepoznati počinitelj oštetio osobni automobil
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“
U razdoblju od 22. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. u Požegi u Ulici Miroslava Krleže, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a u vlasništvu 23-godišnjakinje.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici