Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA O požaru, narušavanju javnog reda i mira, vožnji u alkoholiziranom stanju…

Požar

U subotu 18. studenoga 2023. u vremenu od 11.30 do 11.50 sati u Pakracu u Ulici Andrije Hebranga, 71-godišnjak je zapalio i ostavio lampion uz PVC prozor te je uslijed dogorijevanja lampiona došlo do prenošenja topline na prozor koji je djelomično nagorio nakon čega je došlo do pucanja vanjskog stakla. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 200,00 eura.

Narušavao javni red i mir

U subotu 18. studenoga 2023. oko 14.50 sati u mjestu Jakšić u dvorištu, 46-godišnjak je tjelesno napao 62-godišnjaka.

Ispitivanjem alkoholiziranosti kod 62-godišnjaka je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, a protiv 46-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,91 promil te za vrijeme dok mu je izrečena zabrana

U subotu 18. studenoga 2023. oko 16.15 sati u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske u prometu je zatečen 31-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,91 promil te pod zabranom za upravljanje vozilima „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom.

31-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U prometu zatečen vozač koji je pod utjecajem alkohola upravljao vozilom

U nedjelju 19. studenoga 2023. oko 3.30 sati u Požegi u Priorljavskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,41 promil upravljao 52-godišnji vozač.

Budući da je on već ranije isključen iz prometa te je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković
 

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…