Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA O prijevari, dva dovršena kriminalistička istraživanja, požaru na kući i ozljeđivanju alkoholiziranog vozača

Prijevare, krađe, alkoholizirani vozači…- vrlo česti su ‘sadržaji’ policijskih izvješća. Tako je bilo i danas.

Prijavio prijevaru
U utorak 22. veljače 2022. policijskim službenicima je prijavio 41-godišnjak s područja Požege da je u prosincu 2021. putem Internet oglasnika dogovorio kupnju IPAD uređaja za novčani iznos od 2.500,00 kuna te je navedeni iznos uplatio na račun prodavatelja, no međutim do današnjeg dana nije dobio navedeni uređaj niti mu se osoba više javlja te se smatra prevarenim. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršena kriminalistička istraživanja
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Novske koje se sumnjiči da je u vremenu od 1. veljače do 8. veljače 2022. na dionici pruge između stajališta Dobrovac i Kukunjevac demontirao i otuđio više od 170 vijaka u vlasništvu „Hrvatskih željeznica“.
Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Čaglina koje se sumnjiči da je u razdoblju od 15. do 18. veljače u šumskom dijelu u blizini mjesta Dobrogošće, posjekao i otuđio preko 40 komada stabala u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.
Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Požar na kući
U utorak 22. veljače 2022. oko 14 sati u Požegi u Njemačkoj ulici gdje je uslijed kvara na električnim instalacijama došlo do požara u haustoru stambene kuće u vlasništvu 43-godišnjaka i 64-godišnjakinje. Tom prilikom izgorjeli su razni predmeti, a požar je zahvatio i stubište, dok je nagorjela i nadstrešnica haustora. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 3.000,00 kuna.

Kod dvojice muškaraca pronađena marihuana
U utorak 22. veljače 2022. oko 18.30 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, policijski službenici su kod dvojice muškaraca starosti 25 i 26 godina pronašli marihuanu. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 41-godišnjak
U srijedu 23. veljače 2022. oko 3.30 sati između mjesta Ovčare i Jakšić, 41-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,34 promila upravljao teretnim automobilom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je nastavio vožnju po putnoj bankini i kanalu i prednjim dijelom vozila udario u betonski propust za vodu nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.
Dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Sokolovoj ulici.

Vezano
Vezano