• Kategorija

  Crna kronika - Policija

  POLICIJA JE IZVIJESTILA O vozaču s 2,79 promila alkohola u krvi, tri požara, pronalasku bombe…

  22.06.2022.

  Požari u protekla 24 sata
  Dogodila su se tri požara
  U utorak 21. lipnja 2022. oko 11 sati u blizini mjesta Ciglenik, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru prilikom čega su izgorjeli suha trava i nisko raslinje
  .
  Istoga dana, oko 12 sati u Kutjevu u Ulici Zdenka Turkovića, uslijed kvara na električnim instalacijama došlo do požara u prostoru krovišta kuće za odmor u vlasništvu 36-godišnjakinje. Tom prilikom nagorjela su tri roga, greda, električne instalacije i ormarić s osiguračima. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 5.000,00 kuna.

  Nešto kasnije, oko 16.50 sati u Požegi u Osječkoj ulici, 63-godišnjak se vozilom kretao po strništu te je došlo do nakupljanja slame i ostataka od vršenja ječma po motoru, potom dolazi do prijenosa topline s motora na nakupljeni materijal koji se zapalio i padao po strništu, a nakon toga požara strništa. U požaru je izgorjelo strnište i ne ovršeni ječam.

  Dragovoljna predaja eksplozivnih tvari
  I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“
  U utorak 21. lipnja 2022. u mjestu Duboka, 73-godišnjak je prilikom čišćenja tavana pronašao dvije ručne bombe. Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

  Upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera i pod utjecajem alkohola od 2,79 promila
  U utorak 21. lipnja 2022. oko 19 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,79 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije upravljao 34-godišnjak.

  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  Dogodile su se dvije prometne nesreće
  Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Kamenita vrata i u mjestu Eminovci.

  Izvor: PU požeško-slavonska

 • Pretraga

  Mudra izreka

 • “Ljubav je poput rata; lako ju je započeti, ali teško zaustaviti” (Johann Wolfgang von Goethe)

 • Pjesma dana

 • Najčitanije