Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Pod utjecajem alkohola jedan skrivio prometnu nesreću, drugi narušavao javni red i mir…

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir
Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog
U nedjelju 20. ožujka 2022. oko 2.05 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici ispred ugostiteljskog objekta, 19-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,06 promila tjelesno napao 20-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 19-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Pronašao eksplozivno sredstvo

65-godišnjak je na oranici pronašao topovski udar
U subotu 19. ožujka 2022. oko 17 sati u mjestu Brodski Drenovac, 65-godišnjak je na oranici pronašao topovski udar. Navedeno eksplozivno sredstvo je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Požari na otvorenom prostoru
U dva požara je izgorjela suha trava i nisko raslinje
U subotu 19. ožujka 2022. oko 12 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića, došlo je do požara prilikom čega je izgorjela suha trava i nisko raslinje te razni odbačeni otpad.
Nešto kasnije, oko 12.35 sati u mjestu Brodski Drenovac na neutvrđeni način je došlo do požara na zapuštenim livada u vlasništvu  57-godišnjaka i 58-godišnjaka  te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,07 promila
Protiv 33-godišnjaka slijedi prekršajni nalog
U nedjelju 20. ožujka 2022. oko 2.10 sati u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,07 promila upravljao 33-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola skrivila prometnu nesreću
32-godišnjakinja je upravljala vozilom pod utjecajem alkohola od 1,46 promila
U nedjelju 20. ožujka 2022. oko 2.20 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici na neobilježenom parkiralištu, 32-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola u od 1,46 promila upravljala osobnim automobilom marke „Suzuki“, daruvarskih registarskih oznaka, obilazila je osobni automobil marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka kojeg je prethodno propisno zaustavio 31-godišnjak, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom došlo je do udara i struganja s cijelom desnom bočnom stranom „Suzukija“ u zadnji desni blatobran i odbojnik „Škode“. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 32-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano