Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Provala u kuću, krađa novčanika, požar na vikendici…

Provaljeno u kuću

U razdoblju od 17. siječnja do 26. kolovoza 2023. u mjestu Poreč, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka i otuđio razne predmete.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Prijavila krađu novčanika

U subotu 26. kolovoza 2023., policijskim službenicima je prijavila 23-godišnjakinja da joj je istoga dana u poslijepodnevnim satima na području grada Požege, nepoznati počinitelj (ili više njih)  iz otključanog osobnog automobila otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 

Anonimni građanin dragovoljno predao ručnu bombu i 240 komada streljiva

U subotu 26. kolovoza 2023. na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao ručnu bombu i 240 komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.
 
Uslijed kvara na električnim instalacijama došlo do požara na vikend kući

U subotu 28. kolovoza 2023. oko 10.45 sati u mjestu Bukovčani, uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama došlo je do požara na krovu vikend kuće i drvenog krovišta nadstrešnice u vlasništvu 73-godišnjakinje.

U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište nadstrešnice i vikend kuće, drveni strop te namještaj u prostorijama. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 15 tisuća eura. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Upravljao mopedom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,48 promila

U subotu 26. kolovoza 2023. oko 19.30 sati u Lipiku u Ulici Ivana Mažuranića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili moped kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,48 promila upravljao 26-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 26-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Zatečen u prometu pod utjecajem alkohola od 1,67 promila

U nedjelju 27. kolovoza 2023. oko 3.15 sati u mjestu Gornji Gučani, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao 71-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 71-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Izvor: PU požeško-slavonske
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi