Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Provaljeno u trgovinu, ukraden bicikl, potukli se u prostoru benzinske postaje…


Provaljeno u trgovinu

U utorak 9. travnja 2024. u ranim jutarnjim satima u Lipiku u Slavonskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva s područja Siska i otuđio cigarete i novac. 

Prijavio krađu bicikla

U utorak 9. travnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 40-godišnjak da mu je istoga dana u Požegi u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio bicikl. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U prostoru benzinske postaje narušavali javni red i mir

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da su se dana 24. ožujka 2024. oko 4 sata u Požegi u Industrijskoj ulici u prostoru benzinske postaje, verbalno i tjelesno sukobili 18-godišnjak i 29-godišnjak.

Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
U prometu zatečen recidivist koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,73 promila

U utorak 9. travnja 2024. oko 22.45 sati u Lipiku u Vukovarskoj ulici u prometu je zatečen vozač starosti 38 godina koji je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao osobnim automobilom.

Također je utvrđeno da je on recidivist u činjenju prekršaja u cestovnom prometu te je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Protiv 38-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…