Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Tri osobe se sumnjiče za neovlašteno korištenje tuđeg automobila, jedan muškarac za krađu psa a drugi za krađu novca iz crkve!

Neovlašteno koristili osobni automobil u vlasništvu 52-godišnjaka

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kaptola te 28-godišnjakinjom i 35-godišnjakom s područja Požege koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“.

Naime, oni su u noći 15./16. svibnja 2024. u Požegi u Primorskoj ulici, neovlašteno odvezli otključan osobni automobil u vlasništvu 52-godišnjaka, a potom ga ostavili u mjestu Kaptol.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Osumnjičen za krađu psa

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pitomače kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krađa“.

Naime, on je 23. travnja 2024. u poslijepodnevnim satima na području mjesta Novo Zvečevo otuđi psa pasmine brak jazavčar u vlasništvu 73-godišnjaka. Također je utvrđeno da je sam vratio psa vlasniku. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Iz crkve otuđio novac

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pakraca kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Teška krađa provaljivanjem“. Naime, on je 5. svibnja 2024. iz crkve u Pakracu otuđio PVC vrećicu u kojoj se nalazio novac. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Držao psa bez nadzora

U petak 17. svibnja 2024. oko 18.30 sati u mjestu Viškovci, 46-godišnjak je bez nadzora ostavio psa koji je izašao iz dvorišta na cestu te lajao i režao na dijete što je kod njega izazvalo strah i uznemirenost. Vlasniku psa je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj i Orljavskoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano