Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA U padu s traktora smrtno stradao 83-godišnjak, za tešku krađu osumnjičen 44-godišnjak a na triježnjenje u policiju priveden 27-godišnjak!

Osumnjičen za tešku krađu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pakraca kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Teška krađa“. Naime, on je 4. srpnja 2024. oko 11 sati u Lipiku u Ulici Marije Terezije, prilikom izlaska iz autobusa otuđio torbicu u kojoj su se nalazi novac i dokumenti u vlasništvu 80-godišnjaka.

Osumnjičeni je uz posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku.
 
U padu s traktora smrtno stradao 83-godišnjak

U petak 5. srpnja 2024. u vremenu od 11 do 15.35 sati u blizini mjesta Brodski Drenovac, 83-godišnjak je upravljao traktorom za koji je bio pridodan priključak za košnju trave (malčer). Prilikom košnje vinograda na nizbrdici na neutvrđeni način došlo je do pada vozača s traktora koji ga je nakon toga pregazio. Od zadobivenih ozljeda 83-godišnjak je na mjestu događaja smrtno stradao.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Pod utjecajem alkohola od 1,64 promila ugrožavao promet

U subotu 6. srpnja 2024. oko 1,35 sati u mjestu Bilice, policijski službenici su u prometu zatekli 27-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,64 promila upravljao osobnim automobilom. Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano