Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA U pretrazi obiteljske kuće pronađeni marihuana, hašiš i digitalna vaga, nepoznati počinitelji srušili stup javne rasvijete a jedan vozač udario u ovcu!

U pretrazi pronađena marihuana, hašiš i digitalna vaga

U utorak 5. rujna 2023., policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda u Požegi pretražili obiteljsku kuću na području Velike u kojoj prebiva  18-godišnjak i pronašli manju količinu marihuane i hašiša te digitalnu vagu.

Protiv 18-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Oštećenje tuđe stvari

U noći sa subote na nedjelju 2./3. rujna 2023. u Požegi u Ulici kralja Zvonimira u parku, nepoznati počinitelj (ili više njih) je srušio stup javne rasvjete u vlasništvu Grada Požege, dok je jedan stup oštetio.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Vozilom udario u ovcu

U utorak 5. rujna 2023. oko 8.10 sati u mjestu Korita, 52-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom udario je u ovcu koja je iz putnog kanala istrčala na kolnik.

Protiv 67-godišnjeg vlasnika životinje slijedi izvješće o počinjenom prekršaju zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Cerovac te u Požegi u Ulici Matice Hrvatske.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano