Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA…o krađi, provali, računalnoj prijevari i uzrocima prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više automobila!

Provalio i otuđio razni alat

U razdoblju 15./16. siječnja 2024. u Pleternici u Ulici Antuna Matije Relkovića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostoriju trgovačkog društva s područja Pleternice i otuđio razni alat.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Osumnjičen za krađu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja s Lipika kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime on je u razdoblju od 2. do 20. prosinca 2023. u mjestu Dobrovac iz gospodarske zgrade otuđio razne predmete u vlasništvu 74-godišnjaka.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.
 
Prijavljena za računalnu prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Lipika koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Računalna prijevara“.  Naime, osumnjičena je u razdoblju od kolovoza do prosinca 2023. s računa 32-godišnjaka s područja Pakraca skinula novčani iznos od preko 1.000,00 eura.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U utorak 16. siječnja 2024. oko 7.35 sati u mjestu Nurkovac, 72-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine naletio je na zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji je obilazio zaustavljeni osobni automobil iako to obzirom na postojeće okolnosti na cesti nije mogao učiniti. Nakon toga je 34-godišnjak prešao na suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udario u bočni dio osobnog automobila kojim je upravljala 58-godišnjakinja te je  došlo do zanošenja vozila kojim je upravljao 34-godišnjak i udara u vozilo kojim je upravljala 41-godišnjakinja. Potom je 62-godišnjak koji je neprilagođenom brzinom upravljao osobnim automobilom, udario u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 58-godišnjakinja te je uslijed udara došlo do potiskivanja vozila i udara u bočni dio vozila kojim je upravljao 72-godišnjak.

Dvojici vozača starosti 62 i 72 godine je uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 34-godišnjem vozaču naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometan nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Mlinskoj ulici te dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Kamenita vrata i u mjestu Imrijevci.
 
Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano