Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVJESTILA Jedan 57-godišnjak se sumnjiči za krađu stabala, 36-godišnjak prijavio prijevaru, u tuči dvojice muškaraca ozlijeđen 30-godišnjak…

Osumnjičen za krađu stabala

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kaptola kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, on je u razdoblju od 27. travnja do 3. svibnja 2023. u šumskom dijelu u blizini mjesta Alilovci, otuđio stabla u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.

Prijavio prijevaru

U srijedu 31. svibnja 2023., policijskim službenicima je prijavio 36-godišnjak s područja Požege da je u svibnju 2023. nepoznatoj osobi na račun uplatio novac kao polog za godišnji odmor nakon čega mu se nepoznata osoba više ne javlja.

Narušavali javni red i mir

U srijedu 31. svibnja 2023. oko 16.20 sati u Pakracu u Ulici kralja Tomislava na parkiralištu, verbalno su se sukobila dvojica muškaraca starosti 30 i 45 godina nakon čega je 45-godišnjak tjelesno napao 30-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen.

45-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, dok protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U srijedu 31. svibnja 2023. oko 14.15 sati u blizini mjesta Gradac, 67-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,29 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed ne držanja strane kretanja sišao je desnom stranom vozila te nastavio vožnju po putnoj bankini i udario u metalni stup, a potom u zaštitnu metalnu ogradu.

Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano