Search
Close this search box.

POLICIJA U POTRAZI Oštetio tuđi automobil u vožnji pa pobjegao!

Prometna problematika

U četvrtak 15. lipnja 2023. oko 21.30 sati između mjesta Blacko i Vesela, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom prilikom mimoilaženja udario je u lijevo bočno ogledalo i stražnji lijevi blatobran osobnog automobila, a kojim je upravljao 21-godišnjak. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke kao niti podatke o vozilu kojim je upravljao.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Najava pojačanih mjera u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

U subotu 17. lipnja od 7 sati do nedjelje 18. lipnja do 7 sati provodit će se 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano