Search
Close this search box.

POLICIJA UPOZORAVA I ovog vikenda pojačana kontrola prometa!

Iza nas je miran dan a policija upozorava vozače da budu oprezni tijekom vikenda.

Prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi
U četvrtak 10. veljače 2022. oko 15.15 sati u Požegi na Trgu Matka Peića, 70-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu također marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 24-godišnjakinja. Protiv 70-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Najava pojačanih mjera u prometu
Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.
Također će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.
Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

 

Vezano
Vezano