Search
Close this search box.

POLICIJA UPOZORAVA Sutra će se pojačano kontrolirati promet a osobita pozornost posvetit će se vozačima motocikala i mopeda!

Pronašao granatu

U ponedjeljak 29. travnja 2024. oko 10 sati u šumskom predjelu u blizini mjesta Vidovci, muškarac starosti 55 godina je pronašao granatu koju je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Najava akcije u prometu

U srijedu 1. svibnja 2024. policijski službenici će na području PU požeško-slavonske provoditi pojačani nadzor vozača motocikala, mopeda, bicikala te osobnih i pomoćnih prijevoznih sredstava.

Akcija je prioritetno usmjerena na vozače motocikala i mopeda i prekršaje koje isti čine (tehnička neispravnost, nepropisno postavljanja i vidljivosti reg. pločica, prekoračenja brzine, nekorištenja zaštitne kacige, vožnje pod utjecajem alkohola, isteka valjanosti prometne dozvole i ostali prekršaji).

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…