Search
Close this search box.

POLICIJSKA UPRAVA POŽEŠKO-SLAVONSKA Poziv građanima: Predložite lokacije za provođenje pojačanog nadzora sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga

U skladu s planom aktivnosti organizacije „ROADPOL-a“ od 14. do 20. lipnja 2023. godine provest će se preventivno-represivna akcija „Nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga“, dok će se od 17. lipnja u 7 sati do 18. lipnja u 7 sati provoditi 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Pozivamo građane da nam od 12. do 15. lipnja, na e-mail adresu pozesko-slavonska@policija.hr predlože lokacije na kojima smatrate da bi bilo korisno provoditi pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Akcijom je predviđeno provođenje mjera usmjerenih na ostvarivanje veće razine sigurnosti u prometu, s ciljem sprječavanja počinjenja prometnih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i/ili droga, kao i drugih težih prometnih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.
Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano