Search
Close this search box.

PONOVO NA PUTU Poznati hodočasnik-pješak Ivan Šedevi Baja krenuo na 473 kilometra dugo hodočašće preko Trsata do Međugorja!


Poznati hodočasnik-pješak iz Požeških Sesveta Ivan Šedevi Baja ponovo je pošao na poduži put. Nakon zimske stanke, za vrijeme koje je, kao trening, ‘odrađivao’ kraće rute od desetak, dvadesetak…kilometara, sada je odlućio moleći prehodati 473 kilometra do Međugorja – i to preko Trsata! Naravno, sa sasvim konkretnom nakanom. Na svom facebook profilu je napisao:

– Hvala prije polaska na Zavjetno hodočašće za ozdravljenje jedne osobe iz Marijanskog Zavjeta za Domovinu; Rijeka, Trsat – Međugorje, na blagoslovu i smještaju za jednu noć i za sretan put i povratak dominikancu fra Ivanu Dominiku Iličiću i fra Igoru iz Svetišta na Trsatu.
Hvala dragoj Marijanskoj obitelji gđe Anke i g. Braneta Starčević iz Krasice, na dobrodošlici i smještaju i hodnji kroz cijeli prvi dan do Selca. Veliko Hvala i g i prijatelju dragoj Mirjani Vugrinec s otoka Krka koja mi je, unatoč velikoj popunjenosti apartmana Vugica Šilo za potrebe hodočasnika Camino Krk, podarila smještaj s hranom kao hodočasniku pješaku na putu za Međugorje. Neka im Milosrdni Isus stostruko vrati.

Ivan bi u Međugorje trebao doći 21.travnja. Inače, kao što smo već pisali na našem portalu, Ivan je posljednje dvije godine prohodao cijelu dionicu Marijanskog zavjeta za Domovinu od Osijeka do Dubrovnika dugu preko 1700 kilometara.

Tekst: V.Milković
Foto: I.Šedevi Baja

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega