Search
Close this search box.

PONOVO NAGRADE Na jednom od najvećih svjetskih natjecanja, USA Ratings, dva gina i Planinkovac Ive i Mihovila Pranjića osvojili su medalje!

Proizvodi Ive i Mihovila Pranjića, vlasnika Destilerije Craft spirits d.o.o. iz Kaptola, o kojima smo nedavno pisali, ponovo su se ‘okitili’ medaljame. Evo što su objavili na svom facebook profilu:
– Sva tri naša destilata poslali smo na jedno od najvećih svjetskih natjecanja, USA Ratings i sva tri su se 𝐨𝐤𝐫𝐮𝐧𝐢𝐥𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐣𝐨𝐦. U žestokoj svjetskoj konkurenciji, Castrum Barrel aged gin osvojio je 𝐳𝐥𝐚𝐭𝐨 s 90 bodova i drugi je najbolje ocijenjen barrel gin na natjecanju. Castrum London dry gin i Planinkovac osvojili su 𝐯𝐢𝐬𝐨𝐤𝐚 𝐬𝐫𝐞𝐛𝐫𝐚 s 89 bodova.
Posebno smo ponosni na Planinkovac, koji se našao u top 10 likera u svijetu, a na tržištu je tek od travnja. Natjecanje organizira Beverage Trade Network, jedna od vodećih svjetskih mreža za uvoznike, distributere i proizvođače vina, jakih alkoholnih pića i piva, a broje preko 200 tisuća članova. Ovo su još tri ogromna priznanja za našu malu destileriju u srcu Papuka.
P.S. Ova zadnja fotka nije slučajno ubačena. To smo nas dvoje, dok smo radili fotke za naš prvi proizvod prije više od dvije godine i dok je samo nekolicina najbližih ljudi znala što smjeramo. Imali smo velike planove i nadali smo se da će se barem dio njih ostvarivati. Ovakve stvari nismo mogli ni sanjati pa zato neka bude tu – kao podsjetnik da velika volja, trud, rad, ali i ljubav, mogu pomjeriti planine. Vjerujte nam na riječ.

Izvor: Destilerije Craft spirits d.o.o

Vezano
Vezano