Search
Close this search box.

PONUDA POSLOVA Najtraženiji su radnici za pomoć starijima i invalidima te pravosudni policajci!

HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE OBAVJEŠĆUJE NEZAPOSLENE OSOBE O MOGUĆNOSTIMA ZAPOSLENJA I POTREBAMA ZA RADNICIMA NA PODRUČJU P O Ž E G E


KLESARSTVO BLAŽANIN obrt za usluge, POŽEGA, Stjepana Radića 10, traži:1 pomoćnog klesarskog radnika/radnicu za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel 095 527 4241 do 3. travnja 2024. godine.

ČIČAK UGOSTITELJSTVO j.d.o.o., VIDOVCI, S. Radića 120, traži:
1 konobara/konobaricu s radnim iskustvom 1 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel 099 221 1500 do 12. travnja 2024. godine.

OPĆINA ČAGLIN, ČAGLIN, Kralja Tomislava 56 E, traži:
1 radnika/radnicu na revitaliziranju javnih površina u programu javnog rada, za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 2. travnja 2024. godine.

SLAVONIJA KLAS j.d.o.o., DRAGANLUG 2, traži:
1 knjigovođu/knjigovotkinju (SSS, VŠS, VSS) s radnim iskustvom 2 godine, za rad na neodređeno vrijeme u Požegi. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: slavonija.klas.uprava@gmail.com do 10. veljače 2024. godine. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

AROMA – since 1923 d.o.o., POŽEGA, Trg Sv. Trojstva 5, traži:
2 konobara/konobarice (KV ili SSS) s radnim iskustvom 6 mjeseci, za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 098 936 1267 do 8. travnja 2024. godine.

PORIN obrt za ugostiteljstvo, POŽEGA, Trg Sv. Terezije 1, traži:
1 konobara/konobaricu s radnim iskustvom 1 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel 099 599 3436 do 24. travnja 2024. godine.

GRAD PLETERNICA, PLETERNICA, Trg hrvatskih branitelja 1, traži:
1 voditelja/voditeljicu projekta „Zaželi i ostvari – faza IV“ (VSS iz područja društvenih ili humanističkih znanosti) i 1 koordinatora/koordinatoricu projekta „Zaželi i ostvari – faza IV“ (VSS iz područja društvenih ili humanističkih znanosti), s radnim iskustvom 1 godine kao voditelj/koordinator projekta i radnim iskustvom u radu sa starijim osobama, vozačkim ispitom B kategorije i znanjem rada na računalu, te 25 radnika/radnica za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom (NK, KV ili SSS), svi za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 2. travnja 2024. godine.

DJEČJI VRTIĆ JAKŠIĆ, JAKŠIĆ, Stjepana Radića 1, traži:
1 odgojitelja/odgojiteljicu predškolske djece za rad na puno-neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 3. travnja 2024.

GRAD POŽEGA, POŽEGA, Trg Sv. Trojstva 1, traži:
1 višeg stručnog suradnika-vježbenika/vježbenicu za provedbu ITU mehanizama komuniciranje s javnosti (VSS društvenog ili tehničkog smjera) i 1 višeg stručnog suradnika-vježbenika/vježbenicu za računovodstvo i proračunske korisnike (VSS ekonomije) za rad na određeno vrijeme u trajanju vježbeničkog staža. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 2. travnja 2024. godine.

MINISTARSTVO PRAVOSUĐA I UPRAVE, UPRAVA ZA ZATVORSKI SUSTAV I PROBACIJU, ZAGREB, Ulica grada Vukovara 49, traži:
za Zatvor u Požegi: 2 mlađa pravosudna policajca (SSS) u svojstvu vježbenika za rad na neodređeno vrijeme, te za Kaznionicu u Požegi: 8 mlađih pravosudnih policajaca (SSS) u svojstvu vježbenika za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 2. travnja 2024. godine.

OSNOVNA ŠKOLA fra Kaje Adžića, PLETERNICA, Školska 2, traži:
1 učitelja/učiteljicu informatike za rad na puno određeno vrijeme i 1 računovodstvenog radnika/radnicu (SSS ekonomskog usmjerenja) za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 3. travnja 2024. godine.

PROMET GRAĐENJE d.o.o., POŽEGA, Industrijska 28, traži:1 vozača/vozačicu teretnog vozila s prikolicom (C i E kategorija) s radnim iskustvom 2 godine, za rad na određeno vrijeme, te 1 automehaničara/automehaničarku i
1 operatera/operaterku na betonari i asfaltnoj bazi s radnim iskustvom 2 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom ili pismenom zamolbom na adresu poslodavca, na telefon 034 274 033 ili na e-mail: ivana.devcic@promet.hr do 19. travnja 2024. godine.

GEO-LINE d.o.o., ALAGINCI 35, traži:
2 građevinska radnika/radnice za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: ciganovic.domagoj@gmail.com do 5. travnja 2024. godine.

OPG BOŠKOVIĆ DANIJEL-IZLETIŠTE STARI BRESTOVAC, DOLAC 96, traži:
1 kuhara/kuharicu s radnim iskustvom 3 godine, 1 pomoćnog kuhara/kuharicu s radnim iskustvom 1 godine i 1 konobara/konobaricu s radnim iskustvom 1 godine, svi za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 099 248 8999 do 30. travnja 2024. godine.

Oglasi su dostupni i putem portala Burza rada:
https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx
Sve ostale informacije, kontakti i obrasci dostupni su na našoj web stranici www.hzz.hr.

Foto: pixnio

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Zoran Vakula i pleternički školarci
Komemoracija u Ruševu
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali