Search
Close this search box.

PONUDA POSLOVA Odgajatelji, vozači, konobari, zidari….traže vas!

HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE OBAVJEŠĆUJE NEZAPOSLENE OSOBE O MOGUĆNOSTIMA ZAPOSLENJA I POTREBAMA ZA RADNICIMA NA PODRUČJU P O Ž E G E

PRESOFLEX GRADNJA d.o.o., POŽEGA, Industrijska 30, traži:
5 zidara/zidarica, 5 tesara/tesarica, 5 pomoćnih radnika/pomoćnih radnica,
5 armirača/armiračica, svi s 1 godinom radnog iskustva za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail: info@presoflex.hr do 19. srpnja 2023. godine.

PLAMEN d.o.o., POŽEGA, Njemačka 36, traži:
4 radnika/radnice u proizvodnji (NK, KV ili SSS) za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom ili pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail: kadrovi@plamen.hr do 6. srpnja 2023. godine.

REMIX d.o.o., OSIJEK, Sv. L. B. Mandića 22, traži:
1 prodajnog savjetnika/prodajnu savjetnicu na prodaji vozila s 5 godina radnog iskustva i položenom B kat. za rad na određeno vrijeme u Požegi. Zainteresirani se mogu prijaviti na
e-mail racunovodstvo@remix.hr do 7. srpnja 2023. godine.

ASKA d.o.o., ĐAKOVO, Psunjska 1/A, traži:
2 prodavača/prodavačice (KV) za rad u Požegi, 2 prodavača/prodavačice (KV) za rad u Brodskom Drenovcu i 1 prodavača/prodavačicu (KV) za rad u Pleternici, svi za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: tereza.jankovic@aska.hr do 10. srpnja 2023. godine.

COLOR TRGOVINA d.o.o., POŽEGA, Industrijska 42, traži:
1 voditelja/voditeljicu odjela ugovaranja nabave i prodaje (SSS, VŠS ili VSS) za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail: gperkovic@color-trgovina.com do 6. srpnja 2023. godine.

ROKIZ PIZZA j.d.o.o., POŽEGA, Orljavska 50, traži:
1 dostavljača/dostavljačicu pizze za rad na nepuno određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 092 358 9325 ili na e-mail rokizpizza@gmail.com do 10. srpnja 2023. godine. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

VANILLA j.d.o.o., POŽEGA, Cehovska 1, traži:
1 konobara/konobaricu za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel 099 307 5514 do 10. srpnja 2023. god.

POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENA ŠKOLA POŽEGA, POŽEGA, Ratarnička 3, traži: 1 administratora/administratoricu za projekte (VSS) s radnim iskustvom 2 godine za rad na puno-određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 6. srpnja 2023. godine.

Servis auspuha i autoelektrika ROSO, RADOVANCI 9 B, traži:
2 vozača/vozačice teretnog vozila s prikolicom (C i E kategorija + COD 95) za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 098 166 7006 ili na e-mail: solicrobert@gmail.com do 26. srpnja 2023. godine. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

BARABAN LOGISTIKA d.o.o., POŽEGA, Đure Basaričeka 117, traži:
1 vozača/vozačicu teretnog vozila s prikolicom u domaćem i međunarodnom prometu (C i E kategorija) za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 098 362 724 ili na e-mail: ivan@barabanlogistika.com do 24. srpnja 2023. godine. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika

SILVER FOR YOU d.o.o., ZAGREB, Budmanijeva 1, traži:
1 prodavača/prodavačicu nakita s radnim iskustvom 1 godine, za rad u Požegi, na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: zaposljavanje@silver-for-you.hr do 16. srpnja 2023. godine.

KLESARSTVO BLAŽANIN, POŽEGA, Stjepana Radića 10, traži:
1 pomoćnog klesarskog radnika/radnicu (NK, KV ili SSS) za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel: 095 527 4241 do 26. srpnja 2023. godine.

LUX-PEK d.o.o., POŽEGA, Bana J. Jelačića 29, traži:
1 rezača-pakirača/rezačicu-pakiračicu pekarskih proizvoda za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: spaso.dimovski@aska.hr do 12. srpnja 2023. god.

SPIN VALIS d.d., POŽEGA, Industrijska 24, traži:
2 strojobravara/strojobravarice (KV) s radnim iskustvom 1 godine, za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom ili pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail: ljudski.resursi@spinvalis.hr do 21. srpnja 2023. godine.

PAULIĆ d.o.o., NOVO SELO, Vinorodna 9, traži:
1 vozača/vozačicu teretnog vozila sa prikolicom sa kran dizalicom (C i E kategorija + COD 95) s radnim iskustvom 1 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel 099 246 0888 do 4. kolovoza 2023. godine.

DJEČJI VRTIĆ POŽEGA, POŽEGA, Rudinska 8, traži:
2 odgojitelja/odgojiteljice s radnim iskustvom 1 godine i položenim stručnim ispitom, za rad na puno-neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 10. srpnja 2023. godine.

TARA GRADNJA d.o.o., POŽEGA, Fra Grgura Čevapovića 14, traži:
1 elektroinstalatera/elektroinstalaterku s radnim iskustvom 2 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: josip@taragradnja.hr do 31. srpnja 2023. godine.

Oglasi su dostupni i putem portala Burza rada:
https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx
Sve ostale informacije, kontakti i obrasci dostupni su na našoj web stranici www.hzz.hr.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega