Search
Close this search box.

POVODOM 50.OBLJETNICE DJELOVANJA Hrvatska Lutrija dodijelila financijska sredstva Domu za starije i nemoćne osobe Velika

Povodom 50. obljetnice djelovanja, predstavnici Hrvatske lutrije posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe Velika. Tom prigodom organizirana je Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike doma te je direktor Regije istok, Zoran Mlinarević, uručio ček u vrijednosti 5.000,00 eura ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Velika, Mirjani Novak.
– Posjetili smo niz domova za starije u ovo predblagdansko vrijeme. Želja nam je donijeti dodir sreće našim starijim sugrađanima i ovdje u Veliku. Vrijeme je darivanja, a ono najbolje što možemo darivati je naša pažnja i briga za druge – rekao je Mlinarević iz Hrvatske Lutrije.

.Ravnateljica Novak zahvalila je Hrvatskoj Lutriji na dodijeljenim sredstvima, a pridružio joj se i zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha čestitajući Hrvatskoj Lutriji na visokoj obljetnici te na hvalevrijednoj inicijativi kojom u predbožićno vrijeme unose radost u domove za starije i nemoćne diljem Republike Hrvatske.
Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano