Search
Close this search box.

POVODOM DANA GRADA POŽEGE Prezentacija Fakulteta turizma i ruralnog razvoja

Povodom Dana grada Požege udruga diplomiranih studenata ALUMNI “FTRR”, Vinum Academicum  i Studentski centar Požega u suradnji s Fakultetom u pješačkoj zoni u Požegi, ispred trgovine Akademskih vina Zlatne doline, organizirali su “Prezentaciju Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi”. Tom prilikom mogle su se čuti brojne informacije koje se odnose na rad i aktivnosti same institucije te njezinih smjerova.

Sve  nazočne pozdravili su predsjednik ALUMNI “FTRR” Bruno Horvat mag.oec, doc.dr.sc. Berislav Andrlić prodekan za razvoj i poslovanje te dekan prof.dr.sc. Borislav Miličević. Tijekom izlaganje svi prisutni su mogli saznati sve o aktivnostima koje se odnose na Fakultet to jest njegovu fokusiranost na znanstveno-istraživački rad, izvrsnost, osiguranje kvalitete te suradnje s lokalnom zajednicom sa ciljem brze zapošljivosti studenata u sektoru turizma, ugostiteljstva i povezanih djelatnosti.

 

Tijekom predstavljanja mogla su se degustirati Akademska vina posebno odabrana za ovu promociju Graševina, Pinot sivi Kumovo, Rose,  Pinot bijeli. Uz vino su bile poslužene i vinske kiflice te ostali pekarski proizvodi. Prigodnu degustaciju vina vodio je donedavni student Fakulteta Blaž Arežina. Nakon odrađene promocije na Trgu. Svetog Trojstva u Požegi u sklopu projekta Zeleno-plavo studenti Fakulteta Petar Klarić i Sara Mesić organizirali su specijalnu degustacija salenjaka, štrudla, bazlamače i čvarkuša pripremljenih u Studentskom domu u Požegi. Na navedenim promocijama bili su nazočni članovi udruge ALUMNI “FTRR” Slavenko Čuljak, Zdravko Matičević, Vedran Kovačević, Vjekoslav Pišmiš, Milan Paun i Domagoj Prša ravnatelja požeškog Studentskog centra.

Tekst: B.Horvat
Foto: V.Milković/ B.Horvat

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Zoran Vakula i pleternički školarci
Komemoracija u Ruševu
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali