Search
Close this search box.

POŽEGA Obavijest o početku radova u Ulici Franje Thauzyja

Obavještavamo građane o početku radova na rekonstrukciji građevine infrastrukturne namjene prometnog sustava cestovnog prometa – pješačke površine, 3. skupine, na građevnoj čestici koju čine k.č.br. 2664 i 1421/1, k.o. Požega, Ulica Franje Thauzyja.
Rekonstrukcija pješačke površine izvest će se u dužini od 103,43 m, od Ulice Kamenita vrata pa sve do Trga svete Terezije Avilske, u punoj širini koridora, odnosno od granice do granice građevne čestice. Postojeći završni sloj asfalta, koji je u izrazito lošem stanju, će se ukloniti s kompletnim slojevima do posteljice te će se izvesti novi sistem oborinske odvodnje. Pješački prijelaz na početku zahvata prilagodit će se osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću upuštanjem rubnjaka i izvedbom taktilnih traka (zaustavljanje).
U ponedjeljak, 07. ožujka 2022. godine je organizirano uvođenje u posao izvođača radova, tvrtke CESTE Požega, nakon čega započinju građevinski radovi. Ukupna vrijednost građevinskih radova iznosi 550.818,98 kn (s PDV-om).
Paralelno s radovima na rekonstrukciji pješačke površine, na istoj lokaciji će se izvoditi radovi na rekonstrukciji kanalizacijske ceste koje će provoditi tvrtka Tekija d.o.o.
Molimo građane za razumijevanja i strpljenje u periodu izvođenja građevinskih radova.

Izvor: pozega.hr

Foto: Poslovni turizam

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega