Search
Close this search box.

POŽEGA Obavijest o privremenom zatvaranju prometa za vrijeme festivala „Zlatne žice Slavonije”

Zbog organizacije festivala Zlatne žice Slavonije Požega 2023. privremeno će biti zatvoren promet na području grada Požege prema sljedećem rasporedu:

– promet u kretanju i mirovanju na dijelu Trga Svetog Trojstva, centralno parkiralište, od srijede 30. kolovoza od 6 sati do ponedjeljka 4. rujna do 12 sati
– promet u kretanju i mirovanju na cijelom Trgu Svetog Trojstva, s posebnom regulacijom prometa od petka 1. rujna od 6 sati do ponedjeljka 4. rujna do 8 sati
– prometa u kretanju i mirovanju na parkiralištu iza Gradske kuće, u nedjelju 3. rujna od 6 do 21,30 sati
– prometa u kretanju i mirovanju u Ulici Ivana Pavla II, od subote 2. rujna od 6 sati do nedjelje 3. rujna do 24 sata
– prometa u kretanju i mirovanju u ulicama: Franje Cirakija, Njemačka, Miroslava Kraljevića i Antuna Kanižlića, u petak 1. rujna u vremenu od 17 do 17,30 sati, za vrijeme svečanog mimohoda.
Defile konja i konjskih zaprega ulicama grada Požege (prije svečanog mimohoda) s početkom u 15,30 sati u petak 1. rujna provodi se uz odvijanje normalnog režima prometa uz poštivanje odredbi Zakona o sigurnost prometa na cestama.
Organizator manifestacije će osigurati privremeno zatvaranje prometa na navedenim prostorima te obilježiti obilazne pravce, te upravljanje prometom provesti dogovorno i uz asistenciju Policijske postaje Požega.

Izvor: press ZŽS

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi