Search
Close this search box.

POŽEGA Održana 4. sjednica Savjeta mladih

Savjet mladih Grada Požege održao je jučer svoju 4. sjednicu na kojoj se raspravljalo o organizaciji ovogodišnje Norijade za maturante svih požeških srednjih škola koja će se održati u organizaciji Savjeta mladih Grada Požege, te u suradnji sa Savjetom mladih Požeško-slavonske županije.
Ovogodišnje okupljanje maturanata bit će iza požeške Gimnazije, na starom Atletskom stadionu, u utorak 25. svibnja. Organizatori su se pobrinuli za zabavni program, za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Robert Radoš, uz razne igre i izbor najbolje maturantske majice. Za red i mir bit će angažirani zaštitari uz nadzor policije koja će biti raspoređena na više lokacija, a maturantima će biti zabranjen unos staklene ambalaže na livadu. Nakon 19 sati proslava se seli u Platinum.
Osim Norijade, članovi Savjeta razgovarali su i o organizaciji Ljetnog kina, različitih sportskih događanja na požeškim bazenima tijekom ljeta i brojnim drugim aktivnostima o kojima ćemo još pisati.
Uz članove Savjeta, sjednici su prisustovale i pročelnica Upravnog odjela za samoupravu Ljiljana Bilen te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović. 

Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano