Search
Close this search box.

POŽEGA Počela škola plivanja

Na Gradskim bazenima jučer je počela Škola plivanja Požeškog športskog saveza i Grada Požege u koju je ove godine upisano 510 polaznika. Škola plivanja je potpuno besplatna, a trajat će puna tri tjedna (od 08. do 26. srpnja 2024.), odnosno svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka u dopodnevnim satima.
Obuka će se provoditi u tri smjene (9,00 – 10,00, 10,00 – 11,00, 11,00 -12,00). Na kraju obuke od 15 radnih sati (20 školskih sati) bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i svečana dodjela diploma polaznicima. Obuku provodi 8 učitelja – kineziologa. To su  : Ana Pedić, Anton Čokrlić, Vlasta Krizmanić, Željko Bunčić, Vjekoslav Lojber, Albinko Bagarić, Ivan Antunović i Alen Ivanović koji je i voditelj škole.
Radi lakše organizacije Škole i provedbe obuke molimo Vas da se pridržavate ovih uputa : 
– Polaznici koji ne dođu prva tri dana u Školu plivanja, a da to roditelji nisu javili učitelju kod kojeg je dijete upisano brišu se sa popisa prijavljenih (grupe poluplivača i plivača)
– Polaznici koji su upisani u grupe neplivača, a nisu polazili Školu plivanja prvi radni tjedan iz bilo kojeg razloga bit će izbrisani sa popisa polaznika.
– Držite se termina u  kojem ste prijavili svoje dijete (promjena termina u grupi moguća je samo u dogovoru s učiteljem kod kojeg je dijete upisano).
– Ne ostavljajte dijete samo na bazenu dok učitelj nije napravio prozivku i dok Vaše dijete nije prozvano u svojoj grupi.
– Obavezni ste preuzeti dijete nakon završenog termina plivanja i javiti se učitelju (budite barem 5 minuta ranije na bazenu prije završetka termina obuke svog djeteta),
– Molimo Vas da za vrijeme trajanja sata / termina ne ometate učitelje u radu dodatnim pitanjima (kada počne termin),
– Za sva ostala pitanja učitelji Vam stoje na raspolaganju od ponedjeljka, 08. srpnja na bazenu prije svakog termina ili nakon radnog dana.

Izvor: Požeški sportski savez

Vezano
Vezano