Search
Close this search box.

POŽEGA Položen kamen temeljac za izgradnju zapadne tribine na igralištu NK „Slavonija”

Gradonačelnik Požege dr.sc.Željko Glavić i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić položili su danas kamen temeljac za izgradnju zapadne tribine na igralištu Nogometnog kluba Slavonija. Nositelj projekta vrijednog 3,75 milijuna eura je Grad Požega, a njegovim završetkom dobit će se 610 sjedećih mjesta, među kojima je 98 mjesta u svečanoj loži.
Svečanosti polaganja kamena temeljca prisustvovali su i bivši i sadašnji igrači Slavonije, potom direktor Ureda za programe sporta na lokalnoj razini pri Hrvatskom olimpijskom savezu Hrvoje Balen, predsjednik Sportske zajednice Požeško-slavonske županije Vlado Drkulec, predsjednik Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije Drago Lucić, predsjednik Požeškog sportskog saveza Nino Abramović, tajnik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić sa zamjenikom Ferdinandom Troha,predsjednik županijske skupštine i gradonačelnik Lipika Vinko Kasana, drugi predstavnici lokalne samouprave i javnog žuivota Požege te, naravno, ljubitelji nogometa u ovom gradu.
Zadovoljstvo zbog ovih, a i ranije izvedenih radova na igralištu Slavonije, izrazili su predsjednik kluba Tomislav Čabraja, gradonačelnik Glavić i županica Jozić. Čestitke Požežanima uputio je i predsjednik HNS-a Marijan Kustić. – Od prvog trenutka kada sam postao predsjednik HNS-a, istaknuo sam posebne odnose Saveza s gradonačelnicima, načelnicima i županima, ne iz političkog konteksta, nego iz činjenice da bez njihove podrške i ulaganja nećemo imati bolju infrastrukturu. Pokazatelj je da se u protekle u dvije, tri godine infrastruktura poboljšava na području Republike Hrvatske. Područje Slavonije je uistinu iznjedrilo brojne velike nogometaše i vjerujem da će u budućnosti ovdje nicati novi veliki igrači koji će igrati u hrvatskim i stranim klubovima i Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji – istakao je M.Kustić.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi