Search
Close this search box.

POŽEGA U Cehovskoj ulici bez svijesti pronađen 18-godišnjak!

Pronašao i dragovoljno predao okvir i streljivo

U nedjelju 31. prosinca 2023. u mjestu Badljevina, 22-godišnjak je prilikom čišćenja kuće pronašao i policijskim službenicima predao okvir i 205 komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.
 
Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U ponedjeljak 1. siječnja 2024. oko 4.30 sati u Požegi u Industrijskoj ulici policijski službenici su u prometu zatekli 18-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,19 promila upravljao osobnim automobilom, a koji je dolaskom do kružnog toka skrenuo ulijevo, odnosno kretao se u suprotnom smjeru. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao vozačku dozvolu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 18-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 62-godišnji vozač bicikla

U nedjelju 31. prosinca 2023. oko 12.25 sati u Požegi na križanju ulica Orljavske i Matice Hrvatske, 70-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, izlaskom iz kružnog toka skretao je udesno, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je prednjim dijelom vozila udario u zadnji kotač bicikla kojim je upravljao 62-godišnjak. Nakon udara došlo je do pada vozača i bicikla na kolnik.

U prometnoj nesreći 62-godišnjak je teško ozlijeđen dok protiv 70-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Požega: U Cehovskoj ulici bez svijesti pronađen 18-godišnjak- slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja

U ponedjeljak 1. siječnja 2024. oko 0.50 sati u Požegi u Cehovskoj ulici ispred ugostiteljskog objekta, bez svijesti je pronađen 18-godišnjak koji je prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega na pružanje daljnje liječničke pomoći.

Vezano za navedeno slijedi daljnji rad i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu