Search
Close this search box.

POŽEGA U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđeno sedam osoba!


Teška prometna nesreća dogodila se noćas nešto prije 2 sata u Požegi, na raskrižju Osječke i Šokačke ulice – izvijestio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske. U prvoj informaciji medijima ( 1,57 minuta ) navedeno je kako je do nesreće došlo između dva osobna automobila te da su u u Opću županijsku bolnicu prevezene tri osobe. Kasnije, u 2,21 sati, javljeno je kako su još četiri osobe zatražile liječničku pomoć.
Više o svemu znat će se nakon obavljenog očevida.

Tekst i foto: V.Milković

DODANO U  8,30 sati

U nedjelju 16. srpnja 2023. oko 1.35 sati u Požegi na raskrižju ulica Šokačka i Osječka, 23-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0,91 promil upravljao osobnim automobilom u kojem je prevozio više osoba nego što je upisano u prometnu dozvolu, dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na vidno postavljeni prometni znak „STOP” te je prilikom skretanja udesno izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila, a kojim je upravljala 31-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici iz oba osobna automobila starosti 17, 20 te troje 19 godina kao i 31-godišnja vozačica i 23-godišnji vozač koji je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici.

Vezano
Vezano