Search
Close this search box.

POŽEGA Započeli radovi na izgradnji vodoopskrbne i kanalizacijske mreže u ulicama Josipa Buturca, Joze Jande, Bore Pavlovića i dijelu ulice Lovre Matačića

Tekija d.o.o. obavještava sugrađane da su započeli radovi na izgradnji vodoopskrbne i kanalizacijske mreže u ulicama Josipa Buturca, Joze Jande, Bore Pavlovića i dijelu ulice Lovre Matačića u Požegi.
U sklopu navedenih radova s predviđenim rokom izvođenja od dvije godine izgradit će se 830 metara vodoopskrbne i 1294 metra kanalizacijske mreže s pripadajućim spojem na postojeću mrežu u Ulici Varelovac, odnosno u Frankopanskoj ulici. Nakon provedene javne nabave za izvođača radova odabrana je tvrtka Niskogradnja Jurčak d.o.o., a vrijednost radova iznosi 237.195,13 eura koja će se u cjelokupnom iznosu financirati iz sredstava razvoja vodoopskrbe i odvodnje Grada Požege. Nadzor nad izvođenjem radova provodi tvrtka Mars inženjering iz Požege.
Izgradnjom navedenog dijela vodovodne i kanalizacijske mreže te nakon obavljenih potrebnih ispitivanja omogućit će se priključenje 50-tak novih korisnika na sustav vodoopskrbe i odvodnje.
Izvor: Tekija d.o.o./pozega.hr

Vezano
Vezano