Search
Close this search box.

POŽEŠKA BISKUPIJA Razrješenja i imenovanja

Nakon nedavnog svećeničkog ređenja u Požeškoj biskupiji, biskup Antun Škvorčević razriješio je dosadašnjih službi i imenovao na nove dužnosti sljedeće svećenike:

Ivan Klarić, mladomisnik, imenovan je na službu župnog vikara u Župi sv. Terezije Avilske u Požegi i za vjeroučitelja u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u Požegi.
Ljubiša Krmar, razriješen je službe duhovnika u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici i Katoličkoj osnovnoj školi u Virovitici.
Krunoslav Siroglavić, razriješen je službe vjeroučitelja u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici i imenovan na službu duhovnika u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici i Katoličkoj osnovnoj školi u Virovitici.
Karlo Topalović, razriješen je službe župnog vikara u Župi sv. Terezije Avilske u Požegi i vjeroučitelja u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u Požegi te imenovan na službu pastoralnog suradnika u Župi sv. Ivana Krstitelja u Špišić Bukovici i vjeroučitelja u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici.
 
Izvor: Požeška biskupija

Vezano
Vezano