POŽEŠKE MAŽORETKINJE Ponovo se s Europskog prvenstva vratile s medaljama!

Požeške mažoretkinje vratile su se s Europskog prvenstva u mažoretu u Plovdivu ( Bugarska). Bili smo dio Hrvatske reprezentacije od 152 osobe , braneći boje Hrvatske u svojim kategorijama.  Četiri naporna dana, te natjecanja pojedinačno i grupno, kao i obično učinili su me ponosnom.
   Naše solistice Bruna Botički i Una Zubić s koreografijom Adrijane Jurić bile su 6 te osvojile priznanja. Eva Krizmanić i Nia Barišić , sa koreografijom Adrijane Jurić popele su se na visoko treće mjesto u kadetima.

 

 Benjamin Iličić , usprkos završetku fakulteta u Zadru,činjenici da je zaposlen i udaljen od tima i mogućnosti vježbanja, osvojio je visoko četvrto mjesto , među osamnaest seniora.
  Grupa Juniora u oštroj konkurenciji osvojila je drugo mjesto, u odličnoj koreografiji Adrijane Jurić.


 

Seniorke , od kojih neke dolaze sa fakulteta iz Osijeka, druge iz Zagreba i Benjamin iz Zadra,, zajedno sa mladim snagama u Požegi, po ne znam koji puta postale su Europske prvakinje.  U kategoriji Exibition seniori i Showtwirl accessories seniori , a u koreografiji Marine Mihelčić.
    Ponosna sam na moju ekipu i veselimo se pokazati ove koreografije koje su oduševile suce, svima u š.d. Tomislav Pirc 10.12. u 17 sati na već tradicionalnom Dočeku Djeda Božičnjaka, i proslavu trideset godina od osnutka.
 
Izvor: Marina Mihelčić

Vezano
Vezano