Search
Close this search box.

POŽEŠKI KICKBOXING KLUB „BORAC“ Tea Šolić na državnom prvenstvu osvojila još jednu brončanu medalju

U  Popovači je održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu u disciplinama Point Fight (PF) i Kick Light (KL). Boje  požeškog Kickboxing kluba ”Borac” i Požege branila je Tea Šolić, kojoj je ovo drugo državno prvenstvo ovaj mjesec. Prva borba bila je u disciplini KL gdje se Tea sukobila s višestrukom viceprvakinjom države. Iako je Tea u prvoj rundi povela i uspostavila dominaciju, kako je vrijeme odmicalo tako je i prednost prelazila na stranu suparnice koja je na kraju ipak pobijedila temeljem iskustva.

U drugoj disciplini (PF) uslijedilo je veliko iznenađenje, gdje se naša borkinja sukobila s natjecateljicom koja u svojoj karijeri ima više od stotinu borbi. U prvoj rundi Tea odmah prelazi u vodstvo 4:0 i vodi prvu rundu, nakon čega je suparnica u drugoj rundi  “stisnula” i preokrenula rezultat u svoju korist, a  Tea se morala zadovoljiti brončanom medaljom. Tako se naša borkinja našla na postolju s Elom Znaor, petom rangiranom borkinjom na svjetskoj kickboxing ljestvici.

U požeškom KBK “Borac” nastavljaju udarnim tempom, slijede pripreme za Prvenstvo Hrvatske u disciplinama LK i LC u lipnju, a do tada pozivaju sve zainteresirane da im se priključe na treninzima u Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“, ponedjeljkom, srijedom u petkom od 21 sat.

Izvor: Kickboxing klub ”Borac” Požega

 

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi