Search
Close this search box.

POŽEŠKI „KOMUNALAC“ Radnici odjela za gospodarenje otpadom ponovno počeli s radom

Radnici Komunalca Požega d.o.o. koji su jutros obustavili rad, odnosno odbili krenuti s odvozom otpada u 7.45 sati ponovno su počeli s radom. Na taj su se potez odlučili nakon što im se u krugu tvrtke u Industrijskoj ulici obratio gradonačelnik Požege i predsjednik Skupštine Društva Željko Glavić.

-U razgovoru s gospodinom Dražetićem, koji je kod mene bio u ime svih vas prije dva tjedna, rekao sam da prenese djelatnicima da će od 1. ožujka njihov zahtjev biti riješen, odnosno da će nalagači i radnici na odlagalištu i specifičnim poslovima koje obavljaju dobiti dodatak na uvjete rada do 20 posto. Sistematizacija je u tijeku, no ono što vas zanima vrlo sam jasno i korektno rekao da će vam to biti riješeno i vidljivo na plaći koju ćete dobiti u travnju. Uobičajeno je da radnici na specifičnim poslovima dobiju dodatak na uvjete rada. Do sada to nitko nije prepoznao. Ovaj prijedlog, naravno, trebaju usvojiti Nadzorni odbor i Skupština Društva- rekao je gradonačelnik Glavić.

-Mi vam zahvaljujemo. Htjeli smo to čuti iz vaših usta. Nismo vjerovali onome što nam je rečeno, ali sad vjerujemo-poručili su radnici te krenuli s odvozom otpada prema rasporedu.

Izvor: Komunalac Požega d.o.o.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici