Search
Close this search box.

POŽEŠKI TAMBURAŠKI ORKESTAR Održan humanitarni koncert za Luku Kerepčića

Humanitarni koncert Požeškog tamburaškog orkestra i gostiju “Stavi me kao znak”  održan je sinoć  u Gradskom kazalištu Požega. Sve donacije će biti upotrijebljene za nabavku medicinskih uređaja i pomagala nastradalom Luki Kerepčiću koji se ozlijedio prošlo ljeto na svjetskom susretu mladih u Portugalu.
Tamburaška glazba ima bogatu tradiciju koja utjelovljuje dušu naše kulturne baštine. Imajući to na umu, živahne melodije odjekivale su požeškim kazalištem u humanitarnim ritmu.  Održavanje koncerta bio je podsjetnik na zajedništvo i kulturno naslijeđe koje dijelimo u svrhu pomaganja onima kojima je to najviše potrebno.
Inače, uz Tamburaški orkestar nastupili su i gosti: solisti-Tomislav Gašparović, Zdravko Knežević, Antun Glasnović, Patrik Ružičić, Karlo Tkalčec, Helena Krišković, Borna Erjavac, Đuro Krišković, Lana Knežević, Filip Kresovljak i zbor “Vila Velebita” Zavičajne udruge Ličana.
Za Luku je i dalje otvoren humanitarni račun, a ovaj koncert će se ponoviti u četvrtak,u 19 sati u crkvi Sv. Leopolda Mandića. Ulaznica nema, ali se prikupljaju donacije.

Izvor: pozega.hr/ Laganini FM Požega
Foto: pozega.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega