Search
Close this search box.

POŽEŠKO SLAVONSKA ŽUPANIJA Obavijest o zapošljavanju u okviru projekta „Obrazujmo se zajedno VI“

Projekt „Obrazujmo se zajedno VI“ provodi se od kolovoza 2022. do kolovoza 2023. godine, a financira se kroz Poziv „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V“, u okviru OP „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“, sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF). U provedbi projekta kao odgovorna posrednička tijela su Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.
Nositelj projekta „Obrazujmo se zajedno VI“ je Požeško-slavonska županija, a partneri su Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije te 4 srednje i 9 osnovnih škola s područja Požeško-slavonske županije.
Trajanje projekta je 12 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 2.627.504,10 kn, a bespovratna sredstva su 2.496.129,18 kn.
Cilj projekta je pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u osnovnoškolske/srednjoškolske ustanove na području Požeško-slavonske županije kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje. Ovako postavljeni cilj će se postići zapošljavanjem pomoćnika u nastavi, koji će pružati pomoć 65 učenika.


U školskoj godini 2022./2023. pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednik bit će zaposleni u školama sukladno drugoj fotografiji.
Radi se o zapošljavanju na ugovor o radu na određeno (od 05.09.2022. do 21.06.2023.) nepuno radno vrijeme (25 sati tjedno).
Uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati su srednja stručna sprema (četverogodišnja) i da protiv kandidata nije pokrenut kazneni postupak. Prije početka rada pomoćnici u nastavi i SKP moraju završiti edukaciju za pomoćnika.
Natječaj je raspisan 16.08.2022. i traje 8 dana. Detaljne informacije mogu se pronaći na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, na web stranicama škola te na www.pszupanija.hr.

Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano