Search
Close this search box.

POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA Objavljen javni poziv temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti u svrhu poticanja razvoja gospodarstva


Otvoren je Javni poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti u svrhu poticanja razvoja gospodarstva na području Požeško-slavonske županije.
U okviru javnog poziva, potpore će se dodjeljivati za izgradnju brenda proizvoda i/ili usluga, nabavu i ugradnju strojeva i opreme, ulaganje u objekte za obavljanje gospodarske djelatnosti  i ugradnju fiksne opreme, certificiranje proizvoda i procesa, nabavu hardwarea i softwarea, stručno osposobljavanje i usavršavanja zaposlenika te za izlaganje i sudjelovanje na sajmovima i manifestacijama.
Prihvatljivi korisnici su subjekti malog gospodarstva (mikro i  mali), obrtnici  i pravne osobe koje imaju prebivalište, odnosno sjedište, na području Požeško-slavonske županije.
– Kao što smo i najavili ove godine je javni poziv usmjeren poticanju razvoja gospodarstva na području Požeško-slavonske županije objavljen ranije, a razlika od prethodne godine je da se sada mogu prijaviti i planirane, a ne samo izvršene investicije. Za ovu namjenu u proračunu Požeško-slavonske županije osigurano je 150 tisuća eura i pozivam sve subjekte malog gospodarstva da se prijave i koriste sredstva koja su im na raspolaganju – izjavila je Antonija Jozić, županica Požeško-slavonske županije.
Prijave se zaprimaju do  29. travnja  2024. godine do 23:59 sati, odnosno do iskorištenja sredstava koja su osigurana u proračunu Požeško-slavonske županije za 2024. godinu.

Javni poziv dostupan je ovdje.

Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi