Search
Close this search box.

PREKRŠAJNI NALOG NEODGOVORNOM VOZAČU Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

Požar
U subotu 20. travnja 2024. oko 12.15 sati u mjestu Novi Mihaljevci, 68-godišnjak je u radionici koja se nalazi u sklopu kuće opaljivao okvire za košnice te je otvorenim plamenom izazvao požar koji se proširio na unutrašnjost prostorije.
 
Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U subotu 20. travnja 2024. oko 16 sati u Požegi na raskrižju ulica Zagrebačke i Šijačke ceste, 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,18 promila upravljao traktorom, ulaskom u kružni tok nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao na travnatu površinu i udario lijevim kotačima vozila u stup javne rasvjete.

Protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola

U nedjelju 21. travnja 2024. oko 0,05 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 31-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,22 promila upravljao osobnim automobilom. Također je utvrđeno da je vozilu istekla valjanost prometne dozvole i osiguranja.

Protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega