Search
Close this search box.

PRIJEM Županica Antonija Jozić se sastala s nagrađenim odgojno-obrazovnim djelatnicima

.


Povodom Svjetskog dana učitelja, 5.listopada, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove je godine nagradilo je 505 najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika u Hrvatskoj. Svaki od njih dobio je nagradu od 1327 eura bruto. Za osvajanje nagrade vrednovala su se postignuća ostvarena u periodu od 16.lipnja prošle do 15.lipnja ove godine.

Među 505 nagrađenih njih 17-ero je s područja Požeško-slavonske županije. Najveći broj nagrađenih zaposlenici su Ekonomske škole Požega, čak šest, a to su: Marija Šag Sadilek, Ksenija Krizmanić Horvat, Jelena Kovačević, Martina Budimir, Zvjezdana Farkaš i Lidija Gerstman. Iz Tehničke škole Požega nagrađeni su Marina Mirković i Denis Smojvir te Mirjana Levar iz Obrtničke škole.
Kad je riječ o osnovnim školama, nagrađeni su Lejla Skalnik i i Dubravka Namjesnik iz OŠ braće Radića Pakrac, Biljana Krajačić Osnovna škola Lipik, Jasminka Hajpek OŠ Antuna Kanižlića Požega, Katarina Kotrla Vidić OŠ „Dobriša Cesarić” Požega, Mirela Peroutka OŠ fra Kaje Adžića Pleternica, Ivana Rakonić Leskovar OŠ Dragutina Lermana Brestovac i Kornelija Sabljak OŠ Julija Kempfa Požega.
Županica Antonija Jozić danas je organizirala prijem za nagrađene odgojno-obrazovne djelatnike i čestitala im na priznanju.

Tekst: V.Milković
Foto: Laganini FM Požega

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…