Search
Close this search box.

PRIJEVARA Prodao mu pilu i domaći kulen a nije dobio novac!

U današnjem policijskom izvješću zanimljiv je slučaj jedne prijevare. Naravno, najavljena je i pojačana kontrola prometa u dane vikenda.

Prijavio prijevaru
U četvrtak 3. veljače 2022. policijskim službenicima je prijavio 56-godišnjak s područja Pleternice da je u kolovozu 2021. muškarcu s područja Bosne i Hercegovine prodao motornu pilu i domaći kulen za iznos od preko 2.500,00 kuna, a što do današnjeg dana nije platio niti se više javljao te se smatra prevarenim. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
U četvrtak 3. veljače 2022. oko 9.55 sati u Požegi na raskrižju ulica Eugena Podubskog i Zrinske, 72-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska teretnom automobilu marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 63-godišnjak .U prometnoj nesreći 63-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok protiv 72-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.
Dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Ovčare i u Pakracu u Bolničkoj ulici.

I ovog vikenda pojačane mjere u prometu
Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te ne korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima kao i na višestruke počinitelje prometnih prekršaja. Ciljana akcija nadzora alkoholiziranosti i droga kod sudionika u prometu provoditi će se u noći sa subote na nedjelju 5./ 6. veljače 2022.

 

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi