Najčitanije

 • Fotogalerije

  PRIVEDEN VOZAČ Skrivio prometnu nesreću – testiranje pokazalo prisustvo droge!

  Nepoznati počinitelj na tri vozila oštetio pneumatike
  U razdoblju od 17. do 23. siječnja 2023. u mjestu Grabarje u Ulici kralja Tomislava u dvorištu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio pneumatike na osobnom automobilu u vlasništvu 25-godišnjaka.

  Nadalje, u subotu 21. siječnja 2023. u poslijepodnevnim satima u mjestu Grabarje u istoj ulici na parkiralištu, oštećeni su pneumatici na osobnim automobilima u vlasništvu 23-godišnjakinje i 58-godišnjaka.

  Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

  Utvrđen uzrok požara
  U nedjelju 22. siječnja 2023. oko 20 sati u mjestu Kula u Ulici Stjepana Radića, došlo je do požara na obiteljskoj kući u vlasništvu 69-godišnjaka.

  Dovršenim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed prijenosa topline dimovodne cijevi na strop. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 2.000,00 eura.

  Dragovoljno predao streljivo
  U ponedjeljak 23. siječnja 2023. u mjestu Velika, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao streljivo koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

  Skrivio prometnu nesreću, kod vozača utvrđena prisutnost droge
  U ponedjeljak 23. siječnja 2023. oko 18.30 sati u Požegi u Ulici Vranduk, 54-godišnji vozač koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom prometne trake te je udario u  parkirani osobni automobil marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 39-godišnjakinje.

  Također je preliminarnim testiranjem kod 54-godišnjaka utvrđena prisutnost droge, odnosno bio je pozitivan na THC.

  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 54-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači