Search
Close this search box.

PRIVEDENA TROJICA MUŠKARACA Jedan je pod utjecajem alkohola i droge vozio automobil, drugi je vrijeđao policajce a treći je narušavao javni red i mir!

Policija je u protekla 24 sata imala problema s alkoholiziranim muškarcima. Evo detalja:

Narušavao javni red i mir
Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog
U nedjelju 23. siječnja 2022. oko 0.40 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara, 38-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,66 promila vikao i galamio. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 38-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola od 1,88 promila omalovažavao policijske službenike
Protiv 35-godišnjaka slijedi optužni prijedlog
U nedjelju 23. siječnja 2022. oko 1.10 sati u Požegi u Ulici sv. Florijana, 35-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,88 promila omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola i droge
22-godišnjak je odbio uzimanje krvi i urina
U nedjelju 23. siječnja 2022. oko 1.10 sati u mjestu Skenderovci (kod Lipika), policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,34 promila upravljao 22-godišnjak. Nadalje, testiranjem mu je utvrđena i prisutnost droge u organizmu, a odbio je vađenje krvi i urina. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 22-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vezano
Vezano