Search
Close this search box.

UHIĆENA TROJICA MUŠKARACA Vrijeđali su policajca a jedan ga je i tjelesno napao te ozlijedio!

22-godišnjak tjelesno napao policajca – kriminalističko istraživanje u tijeku
U nedjelju 12. lipnja 2022. oko 21.05 sati u Požegi u Ulici Jagodnjak, 18-godišnjakinja, dvojica 22-godišnjaka i 60-godišnjak su prilikom postupanja omalovažavali i vrijeđali policijskog službenika, dok ga je jedan od 22-godišnjaka i tjelesno napao te lakše ozlijedio i oštetio policijski službeni motocikl. Obojica 22-godišnjaka i 60-godišnjak su uhićeni. U tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda
Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Jakšić, u Pleternici u Ulici Eugena Podubskog i u Požegi u Ulici Snježne Gospe te bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu u Bolničkoj ulici.

Rezultati pojačanih mjera u prometu
Kako je bilo najavljeno i protekli vikend s ciljem osiguranja povoljnog stanja sigurnosti cestovnog prometa provedene su mjere pojačanog nadzora prometa posebice usmjerene na tzv. ‘četiri glavne ubojice u prometu’ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja.
Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 58 prekršaja, od čega ističemo po sedam prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i ne korištenja sigurnosnog pojasa te 23 prekršaja nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja.
Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio u petak 10. lipnja 2022. oko 17.30 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici gdje je u prometu zaustavljen osobni automobil kojim je za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije upravljao 25-godišnji vozač. 25-godišnjaku je izrečena novčana kazna u iznosu od 10 tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Vezano
Vezano