Search
Close this search box.

PRIZNANJE Ivica Kovačević imenovan za zamjenika člana u Odboru regija Europske unije!

Načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević imenovan je za zamjenika člana u Odboru regija Europske unije. Odluka je to Vlade RH na posljednjoj sjednici, a čestitke za ovo priznanje na svom facebook profilu uputila mu je županica Antonija Jozić koja je donedavno također obnašala tu dužnost.
Imenovanje Ivice Kovačevića objavljeno je u redovnom priopćenju Vlade RH sa zatvorenog dijela sjednice:
– Donesena je Odluka o izmjeni Odluke o imenovanju članova i zamjenika članova u Odbor regija Europske unije, u mandatnom razdoblju 2020.-2025., kojom se razrješuje dio dosadašnjih članova i zamjenika članova te imenuje dio novih članova i zamjenika članova kao predstavnika lokalnih i područnih (regionalnih) vlasti izabranih na lokalnim izborima. Tako se razrješuju dosadašnji članovi Valter Drandić, mr.sc. Vojko Obersnel, Goran Pauk, dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević, te zamjenici članova Igor Andrović, Martin Baričević, Antonija Jozić i Matija Posavec.
Novim članovima imenovani su Igor Andrović, Valter Drandić, Joško Klisović i Marko Vešligaj, a zamjenicima članova Martina Furdek Hajdin, Ivica Kovačević, Ana Kučić i Marina Medarić.

Inače, treba podsjetiti kako ovo nije prvo ovogodišnje priznanje Ivici Kovačeviću – obzirom na aktivan rad u Hrvatskoj zajednici općina, u siječnju ove godine na izbornoj skupštini je izabran za zamjenika predsjednika HZO.

Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano
Gradska kuca ZASTAVE
POŽEGA Uskršnja čestitka gradonačelnika

Vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti,iščekivanje najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa uvijek nas iznova vraća temeljnim ljudskim vrijednostima, uči nas o snazi žrtve i…