Search
Close this search box.

PRIZNANJE Ravnateljica Gradskog kazališta Požega Velentina Neferović postala član Hrvatskog društva dramskih umjetnika!

Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog društva dramskih umjetnika Valentina Neferović, ravnateljica Gradskog kazališta Požega postala je njihovom članicom od 12. lipnja 2024. godine kao producentica.   
Članstvo u ovoj udruzi znakovito je priznanje kontinuiranog truda i rada ravnateljice Gradskog kazališta Požega. „Ponosna sam na postignute rezultate koji su dokaz dobrom smjeru i kvalitetnom radu. Uz ovo priznanje očekujemo podršku požeškim glumcima i požeškom Kazalištu.“ – izjavila je ravnateljica Neferović.
HDDU je umjetnička strukovna udruga s ciljem ostvarivanja i usklađivanja zajedničkih interesa i prava dramskih umjetnika. Udruga kontinuirano radi na unapređivanju kazališne kulture i razvoju dramske umjetnosti. Dramske umjetnosti obuhvaćaju proučavanje i praksu različitih oblika izvedbe koji oživljavaju priče na pozornici. Kazalište integrira elemente književnosti, vizualne umjetnosti, glazbe i plesa kako bi se stvorilo višestruko iskustvo za izvođače i publiku. Bilo kroz klasične tekstove ili inovativne izvedbe, dramska umjetnost ostaje vitalni dio kulturnog života, obogaćujući razumijevanje nas samih i svijeta oko nas. 


Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano