Najčitanije

 • Fotogalerije

  PROMET Alkoholizirana vozačica previdjela znak ‘stop’!

  Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet
  U subotu 21. siječnja 2023. oko 21.35 sati u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,09 promila upravljao 27-godišnjak.

  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 27-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  U nedjelju 22. siječnja 2023. oko 4.15 sati u Požegi na raskrižju ulica Zrinska i Ante Starčevića, 26-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola od 1,26 promila upravljala osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, nije se zaustavila na znak „Stop“ već je nastavila kretanje te je došlo do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila marke „Renault“, vojnih registarskih oznaka, kojim je upravljao 58-godišnjak u prednju lijevu stranu Forda. Nakon sudara 58-godišnjak je sletio s ceste na nogostup i travnatu površinu te udario u prometni znak u vlasništvu Grada Požege.

  Protiv 26-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Republike Hrvatske.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači