Search
Close this search box.

PROMET Jedna žena udarila u parkirani automobil a jedan muškarac ‘uhvaćen’ s 1,71 promil alkohola u krvi i bez vozačke dozvole!


Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola

U četvrtak 28. prosinca 2023. oko 0.15 sati između mjesta Ferovac i Kula, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,71 promila upravljao 25-godišnjak. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao vozačku dozvolu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 25-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

Prometna problematika

U srijedu 27. prosinca 2023. oko 11.55 sati u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana, 53-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uključivala se u promet vožnjom unazad s kolnog ulaza, a da se nije uvjerila da to može učiniti na siguran način za ostale sudionike u prometu te je zadnjim desnim dijelom vozila udarila u prednji desni dio parkiranog osobnog automobila, kojeg je prethodno parkirao 35-godišnjak.

Navedenoj 53-godišnjakinji je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano